Praktijk Linda van der Giessen
Email onsBekijk onze website
Linda van der Giessen

Praktijk voor natuurgeneeskunde en homeopatie

Heeft u klachten die u niet begrijpt of wilt u verbetering van uw gezondheid? Wacht dan niet met het maken van een afspraak.

My Body And Mind Annemarie
Linda van der Giessen

Ik ben een natuurgeneeskundig therapeut en homeopaat in opleiding maar eigenlijk vind ik mijzelf meer een gezondheidscoach. Als coach begeleid ik mensen die ervoor kiezen hun gezondheid op een meer natuurlijke manier te ondersteunen. De reguliere geneeskunde zet voor medische klachten niet natuurlijke medicatie in. De medicatie onderdrukt echter vaak de klacht, omdat bij deze manier van denken weinig tot geen aandacht is voor het ontstaan van de klachten.

Contact opnemen?

Email: lindavandergiessen@hotmail.nl
Bel: 06-25014777

Zelf genezend vermogen

Als natuurgeneeskundig therapeut richt ik mij tijdens de behandeling vooral op het ontstaan van de klacht. Ik richt de behandeling op het herstellen van het zelf genezend vermogen van het lichaam en ondersteun dat met middelen die de natuur ons biedt. Hierbij kunt u denken aan homeopathie, mineralen en voedingssupplementen. Bij de behandeling maakt ik gebruik van onder andere een EAV-apparaat. Dit meetapparaat geeft mij inzicht in het functioneren van het lichaam. De meting vindt plaats door elektra-acupunctuur en voor het bepalen van de geschikte middelen maak ik gebruik van bioresonantie.

Onbegrepen klachten

Bijwerkingen van geneesmiddelen 

Er is u vertelt “Leer er maar mee leven”

Dagelijkse vermoeidheid zonder reden

Reguliere geneeskunde kan geen oorzaak vinden van uw klachten

Neem contact op met Linda van der Giessen