Pure Communicatie
Email onsBekijk onze website
Pure communicatie

Goed communiceren houd je gezond!

Onze specialisten helpen jou of je organisatie je eigen mogelijkheden te vinden!

My Body And Mind Annemarie
Communiceren maakt Positief Gezond

Als je goed kunt communiceren, heb je makkelijk contact met anderen. Je lijf wordt er gezond van. Je kunt anderen duidelijk maken waar je behoefte aan hebt en durft te vragen wat voor jou nodig is. Communiceren doe je ook met jezelf. Als dat goed gaat, voel je veilig genoeg om te zeggen wat je op het hart ligt en heb je vertrouwen in jouw eigen manier! 

Pure Communicatie

Contact opnemen?

Email: info@purecommunicatie.nl
Bel: 0773872840

Communicatie

En als het evenwicht (even) weg is, helpt een goede communicatie je weer op weg. Dat kan mét en zonder woorden. Dat kan gewoon binnen je gezin, op school, maar ook in je werk. En hoe communiceren organisaties eigenlijk met elkaar? Wij hebben als geen ander ervaring met alle ins en outs van communiceren én de mogelijkheden tot verandering hierin.

Dialoog

Dialoog is een efficiënte manier van gesprek voeren. In rust, stilte en aandacht gebruiken we de woorden die we nodig hebben. Vanuit respect en met zo min mogelijk oordeel luisteren we naar elkaar..met een nieuw inzicht en breed gedragen resultaat als uitkomst.

Familie- en organisatieopstelling

Mensen gedragen zich vaak in patronen die invloed hebben op henzelf, hun familie, het werk en de organisaties waar ze werken. Een familie -of organisatie opstelling helpt in een uur tijd te zien wat er onder de oppervlakte speelt en waar mogelijkheden tot diepgaande verandering liggen.

Logopedie

Van huis uit zijn we logopedisten: specialisten als het gaat om spraak,-taal,- adem,- stem,-en communicatieproblemen. Logopedie-breed werken we in de leeftijdsgroep van 0-99 jaar.

Neem contact op met Pure Communicatie