Rachelle Janssen
Email onsBekijk onze website
rachelle janssen – movement therapist

Stop snoozing… Start living

Mensen komen bij mij met de meest uiteenlopende klachten of zaken waar ze tegenaan lopen. In de kern komt het allemaal op hetzelfde neer; we zoeken een externe oplossing voor een intern probleem.

My Body And Mind Annemarie
patronen doorbreken

Ik zie dat veel mensen weggaan van zichzelf en op een bepaald moment niet meer goed weten wie ze zijn; of ze dat werk wel echt leuk vinden, zich afvragen of de relatie waarin ze zitten wel klopt… Vaak blijft actie uit. We laten ons het meeste leiden door angst. We blijven telkens hetzelfde doen en verwachten toch een andere uitkomst. We zijn bezig met rustig worden in plaats van te kijken wát ons onrustig maakt. 

Contact opnemen?

Email: info@rachellejanssen.com
Bel: 06-18678586

 

Bewustwording

  Bewustzijn is KEY, het brengt je in contact met jezelf en geeft inzicht. Hierdoor kun je kiezen voor andere en gerichte acties met een andere uitkomst tot gevolg. 

  Come back home to your spirit!
  Het is nodig om te gaan VOELEN om weer in contact te komen met jezelf en met je gevoelens en emoties.

  Dit vraagt moed. Ik laat je in de spiegel kijken en breng je naar het bewegen buiten je comfort zone, omdat je hier echt gaat voelen wat er bij jou hoort en wat niet. Hier ga je echt voelen dat je leeft, ga je groeien en waar nodig opnieuw richting kiezen, terug naar jezelf!
  Het resultaat: verbinding en thuiskomen bij jezelf!

  Mijn expertise ligt binnen: verslaving – verslavingsgedrag – patronen doorbreken. Ik maak geen onderscheid tussen deze drie gebieden, omdat ik ook hier hetzelfde zie: Weg gaan van jezelf om gevoelens en emoties niet te hoeven voelen. Ik geloof in het tegenovergestelde: The only way out, is IN!

  Perfectionisme

  Niet tot actie komen omdat je bang bent om te falen; het zo perfect willen doen waarbij je telkens over je eigen grenzen gaat; je eigenwaarde koppelen aan wat je doet; behaalt; presteert en niet wie je bent.

  Verliezen in verslavingsgedrag

  Blijven richten op zaken aan de buitenkant – een quickfix om je even beter te laten voelen aan de binnenkant en de vicieuze cirkel in stand houdt – diëten; shoppen; anderen helpen; social media; etc. waardoor er gewerkt wordt aan symptoombestrijding en niet aan het aanpakken van de kern van het probleem.

  Burn-out klachten

  Telkens over je eigen grenzen gaan, vaak door een gebrek aan contact met je lichaam, signalen, sensaties, gevoelens en emoties.

  Neem contact op met Rachelle Janssen