vitaliteitscoach, natuurgeneeskundig therapeut

TP Santé
Email onsBekijk onze website
TP Santé

 

De praktijk voor het behalen en behouden van een vitale leefstijl!

Ken je het gevoel dat je gezonder en energieker wil leven? Maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen?

 

My Body And Mind Annemarie

Vitaliteitscoach

Als vitaliteitscoach heb ik al heel veel mensen mogen begeleiden en vooral helpen naar een gezondere leefstijl die mensen gelukkig(er) en fitter maakt. Door met jou te praten en naar jou als persoon te kijken, kan ik je adviseren welke aanpak voor jou gaat werken. Samen gaan we een realistisch traject in waarbij ik je help op de vlakken: voeding, beweging en ontspanning. Aan de hand hiervan ga je een nieuwe leefstijl ontwikkelen die bij je past en waardoor je bewuster leeft en je zelfvertrouwen toeneemt.

Contact opnemen?

Email: info@tpsante.nl
Bel: 06-10215489

Natuurgeneeskundig therapeut

Naast vitaliteitscoach ben ik natuurgeneeskundig therapeut. De complementaire geneeskunde werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde. In de complementaire geneeskunde hanteren we het uitgangspunt dat klachten en ziekten het gevolg zijn van blokkades waardoor afvalstoffen zich in ons lichaam ophopen en zo hun schadelijke werk kunnen doen. Als natuurgeneeskundig therapeut help ik die blokkades weg te nemen. Ik maak daarbij gebruik van methoden en middelen die de natuur ons biedt. Ben je benieuwd of je een tekort hebt aan vitaminen of mineralen? Loop je al lange tijd met vage klachten en weet je niet waar ze vandaan komen? Last van allergie of voedselintolerantie, slaap je slecht, is de batterij leeg, heb je last van je darmen? Ik help je graag.

EMB bloedtest

De Energetische Morfologische Bloedtest kan verschillende verstoringen/problemen in het lichaam aantonen. Op basis van deze bloedtest kan ik nog gerichter met jou aan de slag. Meten is weten.

Voeding en overgang

Wat doen hormonen met mijn lichaam en hoe kom ik deze periode zo gemakkelijk mogelijk door?

Bioresonantie thearapie

De bioresonantie therapie kan succes hebben bij vele aandoeningen variërend van hoofdpijn, allergie, eczeem, gewrichtsklachten en spijsverteringsklachten, virusziekten en bacteriële infecties.

Diabetes type 2

Bij diabetes (suikerziekte) is er te veel suiker in uw bloed. Samen kunnen we dit proces omkeerbaar maken.

Ortho moleculair voedings patroon

Door een orthomoleculair voedingspatroon ontstaat in eerste instantie meer energie maar ook ontstaan andere positieve gevolgen als een beter slaappatroon, minder snel hoofdpijn, meer gewichtsverlies of -toename.

Stress counseling

Als de balans tussen spanning en ontspanning verstoord wordt en het moeten groter is dan het kunnen, kan dit leiden tot stress.

Kazerne12 TPSante natuurgeneeskundige Venlo Blerick voedingsbegeleiding afvallen eten
Kazerne12 natuurgeneeskundige Venlo Blerick voedingsbegeleiding afvallen eten
TPSante Kazerne12 natuurgeneeskundige venlo blerick
Kazerne12 gezond ouderen voeding coach voedingsbegeleiding diabetes venlo blerick
Kazerne12 TPSante gezondheid voeding voedingsdeskundige voedingsbegeleiding afvallen venlo Blerick

Neem contact op met TP Santé