Nieuwe website Kazerne12

Tropical state of mind

Heerlijke summer vibes, 3 inspirerende en misschien ook uitdagende workshops en echt even tijd voor jezelf… Na een gezellige middag, ga je geïnspireerd en vol nieuwe en positieve energie naar huis.

Zondag 12 juli: 12.30-17.00u 

We hebben al van heel wat prachtige dagen mogen genieten deze zomer, maar het zijn andere tijden… Misschien werk je al een hele tijd thuis, ga je deze zomer niet op vakantie, heb je minder tijd gehad voor jezelf omdat de kinderen niet naar school gingen… Hoe zorg je ervoor dat je toch weer nieuwe energie krijgt, dat je weer lekker in je vel zit? Hoe zorg je ervoor dat je echt even oplaadt zoals je dat normaalgesproken misschien op vakantie doet?

Dat is waar het Feel Good Summer Event over gaat. We gaan aan de slag met de verschillende aspecten van “je goed voelen”; kijken naar onze mindset en ontdekken hoe we die kunnen beinvloeden, lekker bewegen, spelen, ontstressen… we gaan kijken wat onze ademhaling voor ons kan doen, wat we nodig hebben om ons goed te voelen en hoe we daar zelf voor kunnen zorgen. Kortom een ontzettend leerzaam evenement waarin je in één middag ontzetten veel handvatten krijgt om mee aan de slag te gaan. Je gaat dus niet alleen naar huis met een leuke goodiebag maar met heel veel nieuwe en positieve energie en tools om je energie op peil te houden.

Natuurlijk wordt er voor lekkere zomerse drankjes en snacks gezorgd en maken we er een super gezellige middag van.

Tijdens het Feel Good Summer Event
➜ Heb je een heerlijke middag en echt even tijd voor jezelf
➜ Raak je geïnspireerd door de workshopleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als feeling good, innerlijke rust, groei, ontstressen, bewegen en geluk
➜ Ontdek je wat jij nodig hebt om je goed te voelen
➜ Wordt er een heleboel gelachen en gedeeld
➜ Hoef je alleen maar te “zijn” (en moet je niks)
➜ Geniet je van lekkere zomerse drankjes en hapjes
➜ Leer je praktische tools die je thuis kunt toepassen zodat je echt blijvende veranderingen doormaakt

Wil jij een middag opladen, ontspannen en nieuwe energie opdoen? Tijd voor jezelf, voor nieuwe inspiratie en innerlijke rust te hervinden? Dan is dit event precies wat je zoekt.

Wij zorgen voor een uitgebalanceerd, voedend en inspirerend programma, een mooie en sfeervolle locatie, ervaren begeleiders en een fijne groep mede-deelnemers.

Als je voelt dat je hart een sprongetje maakt, wacht dan niet en reserveer je plek voor het Feel Good Summer Event!

Het event vindt plaats op en 12 juli van 12.30-17.00u. De kosten voor dit event bedragen 65 euro, dat is incl. een zomerse hapjes en drankjes en een leuke goodiebag.

We hopen je 12 juli te ontmoeten!

Dit evenement wordt georganiseerd door Rachelle Janssen, My Body & Mind.