Gezond ouder worden

Online workshop

Je mag ouder worden dat is een heel mooi cadeau!! Ouder worden brengt veranderingen met zich mee, zo ook in de stofwisseling. In deze workshop gaan we het er uitgebreid over hebben.

Woensdag 4 november: 19.00-20.00u 

Wil je weten hoe je je leefstijl kunt verbeteren om het optimale uit het leven te halen? Nu, maar ook in de toekomst?

Je stofwisseling verandert… Thea legt je uit hoe je daar je eetpatroon op aanpast. We gaan bekijken wat je zelf kunt doen om een gezonde leefstijl te behouden of te behalen.

We kijken we ook naar mineralen die op een andere manier verbruikt worden. Ze heeft het lichaam naarmate we ouder worden bijvoorbeekd meer behoefte aan magnesium. Ook leer je hoe je je gewrichten soepel houdt en de kans op osteoporose verkleint. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij met je voeding aan de slag? Meld je dan snel aan voor deze workshop.

De kosten voor deze online workshop bedragen 20 euro.

Deze workshop wordt aangeboden door TPSanté. Meld je aan door een bericht te sturen via het contactformulier en vernoem daarbij ook je telefoonnummer. Je ontvangt dan een bevestiging en een betalingsverzoek. Voorafgaand aan de workshop ontvang je de link waarmee je toegang krijgt tot de workshop. Het enige wat je nodig hebt, is een laptop of tablet en een goed werkende internetverbinding en eventueel iets om aantekeningen te maken.