Denzz Paaldansstudio
Email onsBekijk onze website
Denzz paaldansstudio

Everybody can Pole Dance, just give it a try …

It isn’t about age, shape or size. It’s about working out and having fun!

My Body And Mind Annemarie
paaldanslessen

Wil je leren paaldansen en woon je in de buurt van Venlo, dan ben je bij Denzz Paaldansstudio aan het juiste adres. Of je nou wilt beginnen met paaldansen of al paaldanservaring hebt, wij hebben altijd wel een les die bij je past. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Onze groepen zijn dan ook nooit groter dan 12 personen.

Contact opnemen?

Email: info@denzz.nu
Bel: 06-48979545

Meer info

Elke les leer je weer nieuwe spectaculaire draaien of moves in de paal en verleg je je grenzen. Ook wordt er aandacht besteed aan het sierlijk en gracieus bewegen om de paal. Niet alleen kom je steeds strakker in je vel te zitten, ook je zelfvertrouwen neemt toe. Je kunt namelijk vaak meer dan je denkt…en voor je het weet kun je niet meer zonder!

Ben je op zoek naar een leuke workshop voor een vrijgezellenfeestje, ladiesnight, verjaardagsfeestje, vriendinnendag, teamuitje of een kinderfeestje? Met één van onze workshops wordt het een dag om nooit te vergeten!

Workshops

Paaldansen, Burlesque, Cheerleading, Chair dance, Yoga en Aerial Yoga; altijd een passende workshop voor jouw dagje uit.

Acts

Een spectaculaire en unieke aanvulling op je feest of evenement. Ook mogelijk in samenwerking met spetterende vuurshow van vuurkunstenaar.nl. 

Paaldanslessen

Voor elk niveau een passende les. Bijna iedere maand een nieuwe proefles en beginnerscursus.

Neem contact op met Denzz Paaldansstudio