Jessica Jansen Advocatuur
Email onsBekijk onze website
Jessica Jansen Advocatuur

Betaalbare rechtsbijstand voor iedereen

Wij vinden dat rechtsbijstand voor iedereen toegankelijk moet zijn. Heeft u een probleem met uw werkgever? Wordt uw uitkering bij de gemeente of het UWV niet verleend of beëindigd? Wenst u te scheiden of is jeugdzorg bij uw gezin betrokken? Heeft u problemen met uw bewindvoerder of heeft u een ander geschil waarbij u juridische bijstand nodig heeft? Wij helpen u graag!

My Body And Mind Annemarie

Jessica Jansen Advocatuur

Jessica Jansen advocatuur is een jong kantoor. Na vier jaar werkzaam te zijn geweest bij een advocatenkantoor in Venlo, besloot Jessica in 2022 haar eigen kantoor op te richten. Bij het kantoor zijn werkzaam mw. mr. J. (Jessica) Jansen advocaat en mw. A. (Annemarie) Joris – Vervoort personal assistant.

Jessica heeft ruime ervaring in verschillende rechtsgebieden. Daarnaast werkt Jessica Jansen advocatuur samen met verschillende partners om u nog beter van dienst te zijn.

Contact opnemen?

Email: contact@jjadvocatuur.nl
Bel: 06-19502279

Gefinancierde Rechtsbijstand

Wist u dat de overheid in sommige gevallen de kosten van uw advocaat vergoedt? Ook indien u geen of een laag inkomen heeft, kunt u een beroep doen op Jessica Jansen Advocatuur. Wij verlenen namelijk ook bijstand op basis van gefinancierde rechtsbijstand vanuit de overheid. De Raad voor Rechtsbijstand beoordeelt aan de hand van uw inkomensgegevens of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Wanneer u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, betaalt de Raad voor Rechtsbijstand een groot gedeelte van uw kosten. U betaalt dan slechts een eigen bijdrage.

Het eerste kennismakingsgesprek bij Jessica Jansen advocatuur is vrijblijvend en altijd gratis. Voordat wij uw zaak aannemen, bespreken wij de kosten van onze rechtsbijstand met u.

Arbeidsrecht

– Arbeidsovereenkomst
– Ontslag
– Ziekte
– Concurrentie-/ relatiebeding
– Vaststellingsovereenkomst
– Transitievergoeding

Sociaal zekerheidsrecht

– Afwijzing uitkering
– Beëindiging uitkering
– Terugvordering uitkering
– Boetebesluit
– Kinderopvangtoeslag affaire

Personen en familierecht

– (Echt)scheiding
– Omgangsregeling
– Gezag
– Ondertoezichtstelling
– Uithuisplaatsing
– Alimentatie
– Bewindvoering

Strafrecht

– Verhoorbijstand
– Bijstand ter zitting
– Klaagschriften

Sociaal zekerheidsrecht

– Afwijzing uitkering
– Beëindiging uitkering
– Terugvordering uitkering
– Boetebesluit
– Kinderopvangtoeslag affaire

Neem contact op met Jessica Jansen Advocatuur