My body & Mind

Maak eens tijd voor jezelf, kom een uurtje opladen…

Bij My Body & Mind kun je terecht voor Yoga-, Aerial Yoga-, Pilates- en mobiliteitslessen. Of je nu met je body of je mind aan de slag wilt, of met allebei; bij ons ben je aan het juiste adres.

My Body And Mind Annemarie
Behoefte aan rust en ontspanning?

Misschien zit je hoofd vol, ben je onrustig of overprikkeld en zoek je een moment om je eigen batterij op te laden? Heb je behoefte aan rust en ontspanning in lichaam en hoofd? Heb je last van stijfheid in je lijf of zoek je meer sturing in je ademhaling? Een My Body & Mind les zou wel eens de oplossing kunnen zijn. Soms moet je eerst even voor jezelf zorgen.

Contact opnemen?

Email: info@mybodyandmindvenlo.nl
Bel of app: 06-48979545

Lekker in je vel

Maar ook wanneer je je lijf wilt trainen en misschien wel wilt afvallen, maar geen zin hebt om naar de sportschool te gaan en met gewichten aan de slag te gaan, ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel de yogahoudingen als de Pilates oefeningen helpen om je spieren te versterken. Sterkere spieren zorgen voor een verhoogd energieverbruik. Dit betekent dat ze op natuurlijke wijze meer energie, of calorieën, verbruiken. Daarnaast verhoogt yoga de stofwisseling, waardoor het de opslag van lichaamsvet helpt verminderen. Je imuunsysteem kan beter haar werk doen en bovendien verlaagt yoga gevoelens van angst en stress.

Naast onze wekelijkse lessen zijn er ook maandelijkse Yoga Specials met iedere keer een ander thema.

Hatha Yoga

Hatha yoga is één van de oudst beoefenende yoga stijlen die er is. bestaat uit beoefening van houdingen (Asana’s) en ademhalingstechnieken (Pranayama).

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige vorm van Yoga. We focussen op bindweefsel door houdingen langere tijd vol te houden, soms wel 3 tot 5 minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd. 

Vinyasa Yoga

Vinyasa staat ook wel bekend als Flow yoga: een serie van dynamische houdingen die je achter elkaar beoefent en laat samenwerken met de ademhaling om een dieper effect te krijgen. 

Aerial Yoga

Het doek, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig voor Aerial Yoga. Zowel voor beginners als gevorderde yogi’s een super leuke yoga ervaring.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest de uitgangspunten zijn. Wij bieden Mindful- en Power Pilates aan. 

Mobility class

Mobiliteitstraining is een training die je bewegingsuitslag vergroot en er daardoor voor zorgt dat je effectiever en efficiënter zult gaan bewegen waardoor je minder pijnklachten ervaart.

Neem contact op met My Body & Mind