Ruth Huidverbetering & Wellness
Email onsBekijk onze website
Ruth huidverbetering & wellness

Jouw huid mijn passie…

Bij Ruth Huidverbetering & Wellness kun je terecht voor zowel verzorgende als effectieve, huidverbeterende behandelingen met een intens wellness gevoel.

My Body And Mind Annemarie
Laat je huid stralen

Ik geloof dat effectieve, huidverbeterende behandelingen hand in hand gaan met een intens wellness gevoel. Tijdens alle behandelingen schenk ik dan ook evenveel aandacht aan de wetenschappelijke feiten die je huid laten stralen, als aan innerlijke ontspanning. Als Skin Professional kan ik zeer effectief o.a. pigmentatie, acne, rosacea en couperose oplossen. De huidverbeterende behandelingen leggen focus op rimpeldiepte vermindering, volumeverlies en actieve stimulatie van de fibroblasten

Contact opnemen?

Email: ruthlamers@gmail.com
Bel: 06-40324184

Andere mogelijkheden

Ook ben ik gespecialiseerd in het behandelen van oncologiepatiënten en bindweefselmassage.

Geen zin in een gezichtsbehandeling verwen jezelf dan eens met een ontspannen rug- of voetreflexmassage. Ook een heerlijke voetbehandeling of hoofdhuidmassage behoren tot de mogelijkheden.

Gezichts

behandeling

Huidprobleem oplossende of huidverbeterende/ verzorgende behandelingen, voor iedere huid is er een gepaste behandeling.

Bindweefsel

massage

Intensieve massage voor zowel gezicht als lichaam. Verbeterd doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en conditie van de huid.

Wellness

Even wat tijd voor jezelf? Ook dat kan! Kies bijvoorbeeld voor de heerlijk lotusbehandeling, een ontspannen rugbehandeling, hoofdhuid- of voetreflexmassage.

Neem contact op met Ruth Huidverbetering & Wellness