WU wei praktijk voor acupunctuur

Fysiek en psychisch meer in balans met acupunctuur

Ben je uit balans? Heb je gezondheidsklachten, pijnklachten of vervelende vage klachten? Zit je niet lekker in je vel? Acupunctuur kan je helpen.

My Body And Mind Annemarie
Acupunctuur is een holistische geneeswijze

Ziek-zijn betekent volgens de Chinese geneeswijze niet in balans zijn. Dan stroomt de energie niet goed in je lichaam. Dat kan snel en ongemerkt gebeuren. Energie die stagneert kan pijnklachten veroorzaken. Het kan ook de oorzaak zijn dat bepaalde organen niet goed gevoed worden waardoor ziektes ontstaan. Vage klachten kunnen goede voortekens zijn. En omdat lichaam en emoties hand in hand gaan, kun je ook door disbalans je psychisch niet goed voelen.

Contact opnemen?

Email: info@wuwei-gezondheid.nl
Bel: 06-54962271

Fysieke en psychische klachten

Marijke : “Brigitte neemt je klachten zeer serieus en stemt haar behandelingen hier op af. Brigitte is uitgebreid geschoold en heeft dus meerdere mogelijkheden om de klachten te behandelen. Daarnaast is Brigitte een warme vrouw. Een aanrader wanneer je op een niet reguliere geneeswijze geholpen wil worden.”

Pijnklachten

Trudie: “Raar die acupunctuur. Je wordt geprikt in je hoofd en voelt het in je teen. En dat is dan ook nog goed.”
” Ik heb al 16 jaar constante hoofdpijn. Maar door de behandelingen met acupunctuur is deze met 70% verminderd. Hier ben ik dus erg blij mee.”

“Ook nek en schouders waar ik spanning vasthoud, heeft al met 1 behandeling effect. Voel gelijk dat mijn spieren veel losser zijn. Ik blijf zeker doorgaan bij Brigitte.“

Acupunctuur en Chinese kruiden

Brigitte gebruikt Chinese kruiden om haar acupunctuur behandelingen te ondersteunen.

Deze samengestelde kruiden passen bij jouw energetisch beeld en zullen zowel de symptomen als de oorzaak aanpakken.

Neem contact op met Wu Wei Praktijk voor Acupunctuur