Nieuwe website Kazerne12

Move to be Moved

Voel je de wens om je los te maken van ongezond gedrag; je minder aan te trekken van je eigen angsten en beperkende gedachten. Wil je die vicieuze cirkel doorbreken; nieuwe patronen starten met blijvend resultaat? Zaterdag 17 oktober: 10.00-12.00u Zaterdag 28 november: 10.00-12.00u

Gun jij jezelf meer groei; plezier; blijvend resultaat op dát gebied waar je telkens opnieuw tegenaan loopt? Dan is deze workshop iets voor jou. Ik laat je twee uur lang door middel van verschillende oefeningen kennis maken met de methode waar ik mee werk en zorg ervoor dat je ook echt met iets naar huis gaat.

Wanneer je dingen wil veranderen is het nodig om de confrontatie aan te gaan met jezelf; je gedrag onder de loep nemen; bewust worden en daadwerkelijk actie te ondernemen; Het eens anders te DOEN!

Buiten je comfort zone, daar zul je jezelf en groei vinden!
Zet jij de eerste stap richting mij, dan gaan we vervolgens samen de
confrontatie aan!

De kosten voor deze 2 uur durende workshop bedragen 25 euro.

How to truly CHANGE
Learn to see yourself,
Move, and be ready to be MOVED
I dare you to do things differently. Get out of your comfort zone!

Anonieme review: “Afgelopen week de workshop “Move to be Moved” bijgewoond. Erg onder de indruk van Rachelle. Ze voelt mensen feilloos aan, houdt een spiegel voor en weet de juiste snaar te raken op een hele fijne manier. Door haar (actieve) aanpak ga je dieper over je eigen gedrag nadenken en volgen er “ahah” momentjes. 🙂 Dankbaar dat ik heb mogen deelnemen.”