Bijzondere cadeaus

Wist je dat een aantal van onze partners hele leuke cadeaus verkopen voor de feestdagen? Wat is er in deze tijd leuker dan het geven van een beleving? Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke wellness behandeling van Ruth Huidverbetering & Wellness, een heerlijke massage van John of Andjella of een heerlijke yogasensatie van My Body & Mind om even te ontsnappen aan de drukte en stress die deze tijd met zich mee brengt. Iemand laten verwennen en ontspannen, dat is toch fantastisch om cadeau te geven?

En het leuke is dat je daarmee ook nog eens lokaal koopt.

Ruth Huidverbetering & Wellness

Bij Ruth gaan effectieve, huidverbeterende behandelingen hand in hand met een intens wellness gevoel. Tijdens alle behandelingen schenkt ze dan ook evenveel aandacht aan  het laten stralen van de huis, als aan innerlijke ontspanning. Mocht je iets anders willen geven, dan behoren een ontspannen rug- of voetreflexmassage ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op om even te overleggen.

Gezondheidspraktijk Derks

Tijdens een massage kun je echt even tot rust komen. Bij Gezondheidspraktijk Derks kun je terecht voor verschillende vormen van massage (ontspannings, klassiek, stoel, Thaise Yoga en Ayurvedisch). Stuur gerust een bericht naar John en vraag naar de mogelijkheden.

My Body & Mind – Yoga en Pilatesstudio

Tijd maken voor jezelf is zo ontzettend belangrijk, maar niet altijd even makkelijk. We zorgen vaak lang niet altijd zo goed voor onszelf als we voor anderen zorgen. Hoe fijn is het als een ander ons dat rustmoment cadeau doet? Denk bijvoorbeeld aan de My Body & Mind Try-out kaart waarmee je 3 verschillende Body & Mind lessen kunt uitproberen voor maar 30 euro. Maar een yogales (al voor 10 euro) of een bijzondere en ontspannen ervaring in het doek tijdens een aerial yogales (al voor €12,50), en een lessenreeks behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

WuWei Acupunctuur

Fysiek en psychisch weer in balans d.m.v. acupunctuur. Brigitte biedt behandelingen met en zonder naalden. Doe een volledige behandeling cadeau of geef een cadeaubon van 20, 30 of 45 euro. Neem voor meer informatie contact op met Brigitte.

Massagepraktijk Andjella

Bij Massagepraktijk Andjella kun je terecht voor onstpannings-, sport- en triggerpointmassages. Of je nu met je lekker wilt ontspannen, of van je stijve spieren af wilt. Een massage verbetert je concentratie en slaappatroon, doordat je lichaam tot rust komt. Daarnaast wordt het gelukshormoon serotonine gestimuleerd en de pijnstillende endorfines nemen toe, een mooi cadeau om iemand tot rust te laten komen. Neem contact op met Andjella en vraag naar de mogelijkheden.

Rachelle Janssen – Movement Therapist

Een kijkje in de spiegel en weer in contact met jezelf. Geef voor 25 euro bijvoorbeeld de “Move to be Moved”-workshop cadeau; een workshop die je bewust maakt van je eigen doen en denken; voor iedereen toegnakelijk en absoluut een meerwaarde. Maar je kunt natuurlijk ook een persoonlijk sessie cadeau geven, dat doe je al voor 45 euro.